سواد رسانه

نوعی تکنیک عملی و مهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه ای را داشته باشد.

سواد رسانه

نوعی تکنیک عملی و مهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه ای را داشته باشد.


تاثیر سواد رسانه ای
سواد رسانه ای مانند نوعی تغذیه است. کسی که مهارت خوبی در تحلیل رسانه کسب کرده، می‌تواند نوع تغذیه دریافتی و رژیم خود را انتخاب کند. در واقع همه اطلاعات و اخباری که امروزه از طریق موبایل، تلویزیون و شبکه‌های جهانی به فکر و ذهن مردم تزریق می‌شود، ترکیبی از انواع تغذیه‌هایی است که برای همه مناسب نیست.

  • ۰
  • ۰

همجنس گرایی

افزایش نفرت زنان نسبت به مردان و ترویج همجنسگرایی در غرب

آن‌ها با نام فمینیسم به دنبال ترویج فرهنگ تجرد در میان زنان ایرانی، مرد ستیزی و دور کردن آن‌ها از فضای خانواده هستند. 

تعرض‌های مکرر و نقض آشکار حقوق زنان آن هم در میان سردمداران حقوق بشر گویا تبدیل به یک امر عادی و سبب افزایش نفرت زنان نسبت به مردان و ترویج همجنسگرایی شده است.

کاترین مک کینون فمینیست دانشگاهی معروف دانشگاه میشیگان و بیل در مقام دفاع از زنان و تحت تاثیر فضای جامعه چنین می‌گوید: در یک جامعه مردسالار، تمام آمیزش‌های بین زن و مرد در حکم تجاوز است، چون زنان به عنوان یک گروه آنقدر قدرتمند نیستند که رضایتی که نشان می‌دهند، درست باشد.

برای همسانی زن و مرد باید فرهنگ ازدواج را نابود کنیم!

جامعه غربی به راحتی در نشریات خود زنان را به همجنسبازی دعوت می‌کند و از آنان می‌خواهد یک همجنسباز زن کامل باشند تا یک فمنیست کامل .

در واقع آنچه از انتشار این پست‌ها و به اشتراک گذاشتن آن‌ها به دست کاربران می‌رسد، تنها یک پیام دارد؛ اینکه دشمن بنیان‌های خانواده ایرانی را هدف قرار داده است تا با تزلزل این رکن مهم جامعه به اهدف خود یعنی براندازی نظام دست یابد، آن‌ها از طرفی دختران جوان را به ازدواج‌گریزی و مردستیزی دعوت می‌کنند و از سوی دیگر در نشریات خود به نقد مرد ایرانی و چرایی افزایش آمار دختران مجرد ایرانی می‌نشینند.

مثلاً روزنامه لس‌آنجلس تایمز در گزارشی از ازدواج نکردن دختران ایرانی می‌پردازد و علت آن را به اندازه کافی خوب نبودن مردان بیان می‌کند. لس‌آنجلس تایمز می‌نویسد: بیش از ۳ میلیون نفر از زنان تحصیلکرده بالای ۳۰ سال ایرانی‌ها مجرد هستند و تعداد آن‌ها رو به افزایش است، چون طلاق عادی‌تر شده است، زنان به دانشگاه می‌روند و کار می‌کنند و این باعث شده است آن‌ها از لحاظ مادی مستقل شوند و دیگر محتاج به مردانی که در فرهنگ ایران قرار بود، نگهبان آن‌ها باشند، نشوند.

  • ۰۱/۱۲/۲۳
  • sedighe aslani

نظرات (۱)

اشاره جالبی به گزارش لس آنجلس تایمز داشتید. پاینده باشید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی