سواد رسانه

نوعی تکنیک عملی و مهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه ای را داشته باشد.

سواد رسانه

نوعی تکنیک عملی و مهارت بسیار ویژه است که در عصر حاضر یکی از مهمترین آموزش‌ها در جهان تلقی می‌شود. سواد رسانه ای به فرد این توانایی را می‌دهد که تحلیل مناسبی از مطالب منتشر شده در انواع شبکه‌های رسانه ای را داشته باشد.


تاثیر سواد رسانه ای
سواد رسانه ای مانند نوعی تغذیه است. کسی که مهارت خوبی در تحلیل رسانه کسب کرده، می‌تواند نوع تغذیه دریافتی و رژیم خود را انتخاب کند. در واقع همه اطلاعات و اخباری که امروزه از طریق موبایل، تلویزیون و شبکه‌های جهانی به فکر و ذهن مردم تزریق می‌شود، ترکیبی از انواع تغذیه‌هایی است که برای همه مناسب نیست.

  • ۰
  • ۰

تیتر زرد و رپرتاژ

تیتر زرد 

مهم‌ترین بخش محتوای زرد تیتر آن است. محتوا از هر نوعی که باشد تیتر نقش حیاتی در آن ایفا می‌کند و مخاطب با تیتر تصمیم می‌گیرد که ادامه محتوا را پیگیری کند یا نه. مهم‌ترین ویژگی زردنویسی یا بهترین راه برای بازشناسی یک مطلب زرد توجه به تیتر است و می‌توان گفت ساده‌ترین راه‌های تولید یک مطلب زرد، توجه ویژه به تیتری مهیج، احساساتی، اغراق‌آمیز و کنایه‌آمیز است.

ویژگی روزنامه زرد

از تکنیک‌های برجسته سازی برای با اهمیت جلوه دادن محتوای خود استفاده می‌کنند.

تیترهای جنجالی و چند ستونی دارند.

صفحه نخست آنها پر از عکس با موضوعات مختلف خبری است و بیشتر به اخبار جنجالی می‌پردازند.

به موضوعات حاشیه ای و جنجالی بیشتر می‌پردازند.

به هر بهایی به دنبال جذب نظر مخاطب هستند.

از موج سواری روی اتفاقات و حوادث روز سود می‌برند.   

جذب مخاطب توسط مطلب زرد

زرد نویسی محبوبیت خود در میان مخاطبان را به دو عامل ابهام در موضوع و اهمیت موضوع مدیون است. هر چه ضریب اهمیت یک موضوع بالاتر باشد، ضریب نفوذ آن نیز به همان میزان بالا می‌رود. در ضمن به همان میزان که ابهام در قضیه افزایش می‌یابد، ضریب نفوذ پیام رسانه‌ای زرد نیز بالا می‌رود. شاید روزانه اخبار زرد بسیاری در رسانه‌های مختلف جهان منتشر شود اما تنها برخی از این اخبار با اقبال مخاطبان مواجه می‌شود. در انتخاب سوژه مطلب و محتوای زرد باید نیاز هر جامعه و شرایط موجود در آن را نیز در نظر گرفته شود، سوژه‌ها باید به‌روز باشند و متمرکز بر حواشی باشد که مردم‌ دوست دارند به آن پرداخته شود.

معنی رپرتاژ چیست

اگر بخواهیم بگوییم معنی رپرتاژ چیست باید یک واقعیتی را در ابتدای کار به شما بگوییم. حتما دیده اید کسانی را که یک محصول دست خود می گیرند و مانند تیزر های تبلیغاتی شروع میک ندد از مزیت های محصول خود حتی به شکل مبالغه آمیز تعریف و تمجید کردن!

 

که محصول ما حرف اول را در بازارهای رقابتی می‌زند و شرکت ما بهترین است! دید مخاطب به این مسئله چگونه است؟ قطعا با یک دید منفی از کنار آن شخص و محصولش گذر خواهد کرد.

 

اولین موردی که به ذهن مخاطب می آید آن است که حتما به دنبال کلاهبرداری از من است! می خواهد محصول خود را با یک قیمت بالا به من بدهد. در گذشته تر حتما از کسب و کار های مختلف شنیده اید که می گفتند اعتبار ما در کیفیت محصولات ماست و نام برند ما دهان به دهان چرخیده است ما در مشتری مداری بسیار حرفه ای عمل کرده‌ایم و به همین خاطر توانسته ایم در بازار کار خود موفق عمل کنیم.

 

به بیان ساده ترگزارش تبلیغاتی در قالب گزارش است که 1فریب مردم 2محدودیت هم روزنامه برای آگهی ومیتواند به صورت داده نما یا کاریکاتور کار کند.

 

  • ۰۲/۰۲/۲۷
  • sedighe aslani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی